Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeТялото на аржентинската футболна

...
Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeТялото на аржентинската футболна
Коментари Харесай

Лекарите и семейството на Марадона решили да го погребат без сърце. Било прекалено голямо

Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tube

Тялото на аржентинската футболна икона Диего Марадона е било заровено без сърце. Причината е, че то е било доста огромно и лекарите са се разбрали със фамилията му да бъде изследвано още известно време.

Марадона беше заровен в петък сутринта след частна гала, написа авторитетното локално издание „ Кларин “.

Информацията се базира на източници, близки до следствените органи, които водят следствието за аргументите за гибелта на Златното момче. Както е известно, международният първенец за 1986 година умря на 60-годишна възраст в сряда до момента в който се възстановяваше след мозъчна интервенция.

Източникът на изданието оповестява, че по време на аутопсията лекарите са се натъкнали на необикновена панорама. Сърцето на Марадона е било доста по-голямо от предстоящото. Затова те са постигнали съглашение с опечалените наследници на Дон Диего да вземат сърцето, а задачата е да се създадат спомагателни проучвания.

„ Сърцето на Марадона е извадено и непокътнато за спомагателни проучвания, защото се оказало два пъти по-голямо от нормалното “, твърди „ Кларин “, базирайки се на източници от следствието.

Петимата патолози, направили аутопсията са безапелационни, че Диего Марадона е умрял от сърдечен удар. В отчета си са показали за съществуването на насъбрана хронична сърдечна непълнота. Този проблем е довел до изострен белодробен оток, станал причина за съдбовния излаз.

Няма изясненост какво ще се случи по-нататък със сърцето на Марадона. Предполага се, че след завършването на спомагателните проучвания, то също ще бъде сложено в гроба на футболната легенда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР